Ginsmagning ved Odense Aafart

Ginsmagning ved Odense Aafart

Odense Aafart byder endnu en gang velkommen til ginsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin.

Når du hører ordet gin, tænker du sikkert som det første på Gin og Tonic – men gin er meget mere end det! Dét kan du netop lære meget mere om når Odense Aafart i samarbejde med H. J. Hansen Vin inviterer på ginsmagning.

Der findes et hav af forskellige stilarter indenfor gin afhængigt af hvilke botaniske elementer, de er lavet af. Mange af disse forskellige gin, har du mulighed for at opleve på denne smagning kombineret med en skøn sejltur op ad Odenses smukke Å. Med på turen er der selvfølgelig en ginekspert, der undervejs vil fortælle jer om de forskellige gin, I smager. Der er også rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, der skulle opstå undervejs til de forskellige gin.

For at få den bedste smagsoplevelse, skal de lækre gin smages af Riedel glas. Glasset fremhæver nemlig de helt rigtige noter i ginen, og som noget nyt, får I efterfølgende glassene med hjem. Så får I også altid den helt rigtige smagsoplevelse derhjemme. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af ginen.

Bemærk, at hvis I er en gruppe, der gerne vil sidde sammen, skal I bestille billetter samlet.

 

Praktiske informationer

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Husk! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.  Pris er 395 kr. pr. person

 

Vedr. gavekort

Dette arrangement afvikles og afholdes af HJ Hansen, og billetterne sælges direkte igennem HJ Hansen. Odense Aafarts gavekort er derfor ikke gyldige til dette event

 

Har du interesse for lækker vin, spændende drikke og smukke aftner på Odense Aafart? Så anbefaler vi, at kigge på alle vores vinsmagninger i 2022 lige her.