Musik på Åen – Shubi.dk

Shubi.dk

Musik på Åen præsenterer i år Shubi.dk, der hylder og gengiver de største hits efter Shu-Bi-Dua!

Subi.dk er et seksmands liveband, der fyrer op for en fest med energi, nerve og kærlighed til de originale Shu-Bi-Dua numre – samtidig med at Shubi.dk giver deres eget take på de gamle hits anno 2021. Shubi.dk spiller et bredt udsnit af både kendte og knapt så kendte sange, alt lige fra de tidlige rock’n’ roll numre i 70’erne til de mere sofistkerede popsange fra 80’erne og 90’erne. Tag med tilbage til Shu-Bi-Dua’s storhedstid på Odense Å, og syng bare med, når vi i fællesskab rocker med på de legendariske hits! Læs mere om Shubi.dk her.

Shubi.dk består af

Jacob Houmølle: Trommeslager
Matin Lykke: Guitar
Tommy Juncher: Vokal
Jacob Juhler: Bas
Nicolaj Lyngbye: Guitar
Frank Madsen: Keyboard

Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 150 kr. pr. person.

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.

Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet.

Vælger I at stå af i Fruens Bøge, kan I tage en senere afgang hjem (dog uden musik). Båden sejler retur til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30. Musik-båden stopper ikke ved Odense ZOO.

I forbindelse med Musik på Åen kan du i 2022 opleve  Sanne Jam, Bomles Venner, Kristian & De Gule Enker og Harpin’ Wolf & The Black Sheep.