Musikquiz i vandcykler m. Kristian Fjord

Musikquiz i vandcykler m. Kristian Fjord

Kom med til en musikalsk aften hos Odense Aafart, når vi åbner dørene for vores musikquiz i vandcykler m. Quiz-vært Kristian Fjord.

Hævder du, at du er flokkens største musikkender, og kan du nynne med på alt fra Kim Larsen til One Direction? Så kom med til vore store Musikquiz. Her har du mulighed for at brillere med din musiske viden over for alle dine venner!

Vi gentager successen for tredje og sidste gang i år med Late Night Pubquiz ombord i vores vandcykler med Kristian Fjord som vært. Vi inviterer jer til en aften med underholdning i fokus, hvor I skal quizze jer igennem en lang række musik spørgsmål, der omhandler alt fra Abba til Thomas Helmig. Til at stå for quizzen har vi den rutinerede Quiz-vært Kristian Fjord, der vil guide jer igennem quizzen.

Hver vandcykel repræsenterer et hold, og I må være op til 4 personer ombord i vandcyklen. Prisen er altså 125 kr. pr. person. Så hiv 3 af dine andre musik-elskende venner med til en god aften, hvor I har mulighed for at vinde lækre præmier med hjem. Vi byder jer ombord i vandcyklerne kl. 19.30, og quizzen starter kl. 20.00 og varer 2 timer. Vi åbner også for vores flydende ”bike-in-bar”, hvor I har mulighed for at købe kølige drikkevarer direkte fra jeres vandcykler.

 

Praktiske oplysninger

Der må ikke medbringes egne drikkevarer til dette event.

Pris: 125 kroner pr. person

 

Er du mester i quiz? Så anbefaler vi at tage et kig på alle vores vandcykel-quizzer i 2022 lige her!

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk flydende event i vores vandcykler!