KATEGORIER

6. October 2021

Odense Aafart takker af for sæsonen med et brag af et efterårstilbud

Odense Aafart takker af for en helt forrygende sæson med halv pris på udvalgte oplevelser og fristelser.

 Har du endnu ikke planer for efterårsferien, og mangler du lidt inspiration til, hvad du og familien skal give jer til, er Odense Aafart klar med redningen.

 Sæsonen lakker nemlig mod enden og efterårsferien er sidste gang i år, man kan få glæde af Aafartens populære aktiviteter, inden der lukkes ned for vinteren. For at markere sæsonens afslutning og for at sige tak for god sæson har Aafarten valgt at tilbyde halv pris på både vandcykler og den populære børneoplevelse ”Theodors Hemmelige Guldskat”.

”Det har været en helt forrygende sæson i år. Vi vil derfor gerne sige tak til alle, der har været forbi Aafarten i år, med et ekstraordinært efterårstilbud,” fortæller direktør Eva Pasgaard Skytte.

Tag familien med ud i naturen

’Theodors Hemmelige Guldskat’ er Aafartens populære familieoplevelse, hvor børnefamilier kan tage på skattejagt sammen. Skattejagten starter allerede når du stiger ombord på Aafartens både. Her bliver du sejlet ud til Fruens Bøge, hvor du sammen med andre skal finde hemmelige spor, der forhåbentlig vil føre til den hemmelige guldskat. Se afgange og køb billet her.

Oplev Åen fra en vandcykel

I efterårsferien er det også sidste chance for at tage en tur i de populære vandcykler op ad åen. Det kan man gøre til halv pris hele ferien. Der kan være 4 personer i én vandcykel.

Tøm en isbutik

Hvis lækkersulten melder sig i ferien, kan man hjælpe med at tømme ud i Aafartens kiosk, inden der lukkes helt ned for sæsonen. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok.
I kiosken vil der være halv pris på alle slags is, og guffet er naturligvis som altid hjemmelavet.

Der kan købes forskellige lækre vine til halv pris.

Billetter til Aafartens turbåde og Theodors Hemmelige Guldskat kan både købes i Aafartens kiosk, samt på www.aafart.dk. Vin, is og udlejning af vandcykler sker direkte i kiosken. Vandcykler kan ikke reserveres på forhånd.

Der er åbent fra d. 16. til 24. oktober kl. 11-15. Turbådene sejler kl. 12, 13 og 14.